GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Vier maps uit Battlefield 1 bekend gemaakt

Op de officiele website van Battlefield zijn er vier maps bekend gemaakt van Battlefield 1. Hoeveel maps er in totaal in de game zitten is nog niet bekend, maar dat zullen er waarschijnlijk 10 worden met meer maps uit DLC die over het jaar verspeid uitgebracht worden

AMIENS

In de Franse stad Amiens, vecht je op de straten en pleinen tijdens het Duitse lenteoffensief. Verwacht hevige oorlog met bouwvallige steegjes, bruggen en spoorwegen waar de Britten en Duitsers wanhopig proberen om de de stad onder controle te brengen.

large.img (3)

THE ST. QUENTIN SCAR

Bereid je voor op verwoestende aanvallen terwijl je oprukt door de loopgraven van de St. Quentin Scar. Breek als eerste soldaat door de versterkte linies en val het ongerepte dorp Travecy aan, dat nog niet is aangetast door de oorlog…

large.img

MONTE GRAPPA

Deze map speelt zich af tussen de bergtoppen in de Venetiaanse Alpen. Hoog boven de wolken vecht je om de controle over bergforten, of gebruik de fortkanonnen om de oprukkende vijand te stoppen die de berg proberen te beklimmen.

large.img (2)

EMPIRE’S EDGE

In Empire’s Edge speel je langs de Adriatische kust met een iets wat te ruig landschap. Wat ooit een mooi mediterraans dorp aan de kust was, is nu getransformeerd tot een oorloggebied en de zee bied uitkomst om je tegenstanders neer te maaien met slagschepen vanuit het water.

large.img (7)

BRON: www.battlefield.com

>
MENU