GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Maak kennis met de nieuwe Call of Duty Warzone-map: Rebirth Island

Bij de lancering van Season 1 voor Call of Duty Black Ops Cold War krijgen we ook de nieuwe Warzone-map Rebirth Island. Het is een illegale Sovjetbasis dat gedeeltelijk gevangenis, deels chemische biowapens productie- en testfaciliteit is. Het hele eiland heeft tientallen locaties om te verkennen, waaronder laboratoria, kazernes, ontsmettingsgebieden en een gevangenisblok op een heuvel.

Verwacht intense closed combat met een speelstijl die vergelijkbaar is met de Mini BR-modus van Warzone, maar dan op Rebirth Island. Geplande afspeellijsten zijn onder meer Trio’s en Quads met een lager aantal spelers dan in Verdansk, waardoor de actie en intensiteit toenemen.

Activision had al de gameplay-trailer vrijgegeven voor Season One en toont een eerste blik op de inhoud van de update van seizoen 1.

Er komt ook een tijdelijk evenement met nieuwe uitdagingen voor degenen die voor het eerst naar Rebirth Island gaan. Verdien Calling Cards, Charms, Emblemen, Stickers en een speciale LMG Blueprint “Noxious”.

  • Rve schreef:

    When is rebirht availeble

  • >