GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Maak kennis met de Call of Duty: Warzone In-Match Evenementen

Het vierde seizoen in Call of Duty brengt In-Match Evenementen naar Warzone. Evenementen kunnen plaatsvinden tijdens Warzone Battle Royale-wedstrijden en hebben een impact op de strategie en aanpak van gameplay.

In-Match Evenementen kunnen plaatsvinden in elke wedstrijd zonder voorafgaande kennisgeving. Wanneer ze plaatsvinden, zullen de gebeurtenissen altijd halverwege het spel plaatsvinden. Bijv. na de eerste drop kit en voordat de Gulag sluit. Er zal slechts één type evenement plaatsvinden in een bepaalde wedstrijd, dus maak jezelf vertrouwd met drie nieuwe soorten evenementen: ‘Jailbreak’, ‘Fire Sale’ en ‘Supply Chopper’.

–Jailbreak:

Als er een ‘Jailbreak’ plaatsvindt, worden alle geëlimineerde spelers weer vrijgelaten voor de wedstrijd. Of je nu aan het wachten was op je 1v1 in de Gulag, of aan het kijken was als een toeschouwer, je krijgt namelijk nog een kans. Je krijgt een melding van een minuut voordat een Jailbreak-evenement plaatsvindt om extra bepantsering te vinden of een wapen te beveiligen voor je terugkerende teamgenoten. Jailbreak-evenementen kunnen op elk moment plaatsvinden tijdens het middenspel van een Battle Royale-wedstrijd. Houd er rekening mee dat wanneer een jailbreak plaatsvindt, niet alleen je teamgenoten terugkomen, maar ook heel veel extra vijanden.

–Fire Sale:

Een ‘Fire Sale’ is een in-game-evenement waarbij de meeste items bij een Buy Station tijdelijk tot 80% worden afgeprijsd of zelfs volledig gratis worden uitgedeeld. Een Fire Sale is het perfecte moment om een ​​UAV, Armor Box voor je squadron of zelfs een dodelijke Killstreak op te halen. Tijdens een Fire Sale is het terug kopen van een gevallen teamgenoot helemaal gratis. Als je een tekort hebt aan cash in de wedstrijd, is een Fire Sale misschien de beste kans om een ​​teamgenoot opnieuw in te zetten. Een Fire Sales duurt slechts zestig seconden, dus de Buy Stations zullen erg druk zijn en bereid je voor op een gevecht.

–Supply Choppers:

Een ‘Supply Choppers’-evenement brengt een niet-dodelijke, maar zwaar gepantserde helikopter naar Verdansk. De helikopter zal veel gezondheid hebben en er zijn een paar kogels en misschien een paar raketten voor nodig om hem neer te halen. De helikopter schiet niet op je, maar zorg ervoor dat vijandelijke teams niet profiteren als je wordt afgeleid. Zodra je de Supply Chopper hebt vernietigd, laat deze een buit van hoge kwaliteit vallen die spelers kunnen oppakken. Deze buit bevat drie UAV’s, twee pantserdozen en munitiekisten, een gasmasker, een granaatwerper en een hoop cash money, baby!. Supply Choppers vertrekken na een bepaalde periode, dus als je er een wilt uitschakelen, begin dan meteen te schieten. Onthoud dat je na het uitschakelen van een Supply Chopper de buit moet verzamelen. Pas op voor vijandige teams die je tijdens de verzameling proberen uit te schakelen of je zuurverdiende beloningen te stelen.

De nieuwste patch-notes voor update 1.22 zijn inmiddels ook beschikbaar en die kun je hier op je gemak nalezen.

>
MENU