GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Luigi’s Mansion 3 laat je opnieuw schrikken

Middels een nieuwe gameplay trailer van Luigi’s Mansion 3 leren we wat voor nieuwe tools die angsthaas van een Luigi ditmaal krijgt om de nacht te overleven. Luigi’s Mansion heeft nog geen vaste release date, maar mogen we wel in 2019 verwachten.

Luigi en zijn vrienden denken een leuk tripje te kunnen maken naar een prachtig hotel. Helaas blijkt al snel dat dit hotel alles behalve prachtig is. Gelukkig weet Mario wel raad met…Ohnee, iedereen inclusief Mario wordt gevangen en het is aan de grootste angsthaas om deze bende van ellende op te lossen. Helaas is Luigi niet je ‘go-to’ held in vervelende situaties, hij is namelijk niet zo heldhaftig als zijn rode broer. Toch moet je roeien met de riemen die je hebt en je angst opzij zetten wil je je vrienden ooit nog terug zien.

De opvallendste nieuwe toevoeging is ‘Gooigie’. Denk aan onze groene held, maar dan nog groener.
Gooigi is namelijk een replica van Luigi maar dan volledig gemaakt van slijm. Als speler kan je wisselen tussen Luigi en Gooigi wanneer je maar wilt. Zo kan je als de glibberrige versie van Luigi door tralies heen lopen. Iets wat een normaal persoon niet zou kunnen. Gooigi loopt door stekels en muren alsof het niks is, maar pas op voor water. Dit spoelt namelijk elk plannetje door de goot.


Het leukste nog wel aan Gooigi is dat hij ook als co-op partner ingeschakeld kan worden. Dit betekend dat je de volledige game samen met een vriend op de bank kan doorlopen. Handig voor wanneer je snel bang bent.

Naast Gooigi is er nog een multiplayer mogelijkheid genaamd ‘Scarescraper’. In Scarescraper is het de bedoeling om binnen de tijd zo veel mogelijk spoken te vangen. Dit kan lokaal en online tot maximaal 8 (!) spelers.

>
MENU