GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC

Limited Edition Jerseys voor Real Madrid, FC Bayern, Juventus en Manchester United

Adidas en Electronic Arts hebben de handen inéén geslagen en hebben Limited Edition Jerseys gemaakt voor vier van de grootste clubs ter wereld; Real Madrid, FC Bayern, Juventus en Manchester United. Elke Limited Edition EA SPORTS Jersey zijn ook beschikbaar in FIFA 19 om de vier clubs in de game een nieuwe look te geven.

Voor het eerst kunnen fans de EA SPORTS-jerseys daadwerkelijk kopen in winkels, op adidas.com en in geselecteerde clubshops. Bovendien worden de tenues in EA SPORTS FIFA 19 voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch, aan spelers toegekend die fans van de clubs zijn. Daarnaast zijn ze ook te krijgen via FIFA 19 Ultimate Team-pakketten en wekelijkse doelstellingen.

Alle Limited Edition jerseys zijn gemaakt van een zachte, vochtwerende stof, waar fans zich comfortabel in voelen als ze op het veld staan of een potje FIFA 19 spelen. Deze beperkte oplage bestaat uit ongeveer 7000 shirts die fans kunnen kopen. Klik hier voor meer informatie over hoe spelers de tenues digitaal kunnen verkrijgen in FIFA 19.

De nieuwe EA SPORTS Jerseys zullen te koop zijn bij clubshops en online winkels, de adidas online shop evenals geselecteerde adidas-winkels, retailers en modewinkels.

>
MENU