GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Lees hier alles over de Rainbow6, Skull Rain-update

Vanaf 2 augustus brengt Ubisoft de derde, gratis contentupdate uit voor Rainbow Six Siege voor de voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Skull Rain is de naam van de update en introduceert twee nieuwe BOPE Operators, een nieuwe map en extra gameplayopties.

De Favela map in Skull Rain wordt de meest destructieve en open omgeving in Tom Rainbow Six Siege tot nu toe. Meer info over de twee BOPE Operators, Caveria en Capitão, lees je hieronder:

 • Caveira heeft de reputatie van een wrede ondervrager. Ze beschikt over de “Luison”, een PRB92 met een unieke demper en subsonische kogels, waarmee ze haar vijanden geruisloos kan uitschakelen. Daarnaast kan ze door haar “de Stille Stap” sluiptechniek ongemerkt naar haar prooi sluipen.
 • Capitão beschikt over de Tactische Kruisboog TARS Mk0 en kan twee kogeltypen afvuren: dodelijke, verstikkende pijlen en micro-rookgranaten, die zorgen voor snelle, behendige aanvallen.

Ubisoft blijft continu de gameplay ervaring te verbeteren door nieuwe content en gameplayverbeteringen toe te voegen, zoals:

 • Opgeefsysteem voor Ranked Matches
  Als de tegenstand te hevig is, kunnen spelers nu met hun team stemmen om op te geven tijdens een Ranked Match. Hierdoor eindigt de match en kunnen spelers meteen door naar de volgende. Deze nieuwe optie is beschikbaar voorafgaand aan de derde ronde.
 • Custom Game Modus: Tactisch Realisme
  In Custom Games kan je nu kiezen voor de nieuwe gameplaymodus Tactisch Realisme. Deze modus is nog spannender en spelers moeten nog voorzichtiger coördineren en communiceren, en te allen tijde voorbereid zijn op contact met de vijand.
 • Nieuwe Attachment: De Gebogen Grip
  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ondersteunt verschillende speelstijlen. De gebogen grip versnelt het schakelen tussen vuren vanaf de heup en vuren langs de loop, wat prima aansluit op een agressieve, snelle speelstijl.

Net zoals bij de vorige updates, zijn de nieuwe Operators direct beschikbaar voor eigenaren van de Season Pass, met exclusieve toegang gedurende zeven dagen. Alle overige spelers kunnen de Operators vrijspelen met Roem of R6 Credits na de exclusieve periode die eindigt op 9 augustus. De Favela map is voor alle spelers beschikbaar op 2 augustus.

Voor meer informatie over Skull Rain, bezoek je www.rainbow6.com/SkullRain.

 

>
MENU