GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Pokémon

Lanceringsdatum van Pokémon Sword en Pokémon Shield bekend gemaakt

Vandaag heeft Nintendo tijdens een online presentatie op Pokémon Direct, nieuwe spelfuncties, nieuwe Pokémon uit de regio Galar en de lanceringsdatum van Pokémon Sword en Pokémon Shield bekend gemaakt

Pokémon Sword en Pokémon Shield worden op 15 november 2019 exclusief gelanceerd voor de Nintendo Switch. Bekijk de trailer van Pokémon Sword en Pokémon Shield hieronder.

”Alles wat je over de wereld van Pokémon meende te weten, wordt… totaal anders”

https://www.youtube.com/watch?v=Oe-nC_cqhTE&feature=youtu.be

Pokémon Gyms

Er zijn Pokémon Gyms in stadions in de regio Galar. Ze trekken Trainers aan die expert zijn in specifieke typen Pokémon. Om kampioen te worden, moeten spelers de hoogstgeplaatste Trainer van elke Pokémon Gym verslaan: de zogenoemde Gym Leader. Toeschouwers trekken massaal naar het Gym Stadium om deze gevechten te aanschouwen. Het zijn vaak heftige gevechten tussen Dynamax Pokémon. De gevechten worden bovendien op televisie uitgezonden. Milo is de Grass Gym Leader en geliefd bij de Trainers van zijn Gym. Zijn credo is altijd van gevechten genieten. Hij is gespecialiseerd in uitputtende gevechten met Pokémon van het type Grass.

Verken het Wilde Land en neem deel aan een Max Raid-gevecht

Het Wilde Land is een uitgestrekt gebied in de regio Galar met ongerepte wildernis. Het is een en al natuur voor zover het oog reikt, en het verbindt verschillende plaatsen en steden met elkaar. In het Wilde Land vinden Trainers een grotere verscheidenheid aan Pokémon dan waar dan ook in de regio Galar. De Pokémon die spelers in het Wilde Land tegen het lijf lopen, veranderen naar gelang van zaken als het weer en de locatie. Trainers kunnen dus bij elk bezoek iets nieuws zien. In het Wilde Land kunnen spelers de camera bedienen om het uitgestrekte gebied om hen heen te verkennen en op zoek te gaan naar Pokémon en items.

Max Raid-gevechten zijn een nieuw gevechtsformat dat plaatsvindt in het Wilde Land. Hierbij vormt de speler een team met drie[1] andere Trainers om het op te nemen tegen een wilde Dynamax Pokémon. Trainers krijgen dan de kans om de wilde Dynamax Pokémon te vangen als ze hem weten te verslaan. Wees echter gewaarschuwd, want hij gaat niet een-twee-drie neer. De wilde Dynamax Pokémon behouden het hele gevecht hun reusachtige vorm en hebben nog andere unieke krachten. Nauwe samenwerking is dus een absoluut vereiste voor succes, omdat slechts één Trainer in het gevecht zijn Pokémon kan Dynamax-en. Sommige Pokémon kunnen alleen gevangen worden in Max Raid-gevechten. Max Raid-gevechten kunnen zelfs nog leuker worden wanneer de speler samen met vrienden via Nintendo Switch Online vecht[2]. Als er niet drie andere Trainers beschikbaar zijn om deel te nemen aan Max Raid-gevechten, worden er aan het team van de speler automatisch ondersteunende Trainers toegewezen die hem helpen in zijn gevechten tegen de wilde Dynamax Pokémon.

Mensen en Pokémon in de regio Galar

In Pokémon Sword en Pokémon Shield reizen spelers door de regio Galar. Hier vinden ze vele unieke locaties, zoals steden waar Pokémon en mensen samen werken en wonen. Pokémon spelen een belangrijke rol in de regio Galar, waar veel bedrijven graag Pokémon als arbeidskracht hebben. In de cultuur van Galar worden Pokémon-gevechten beschouwd als de populairste vorm van entertainment. Pokémon-gevechten worden gehouden in stadions, waar uitdagers en Gym Leaders het tegen elkaar opnemen onder het enthousiaste gejuich van de fans en toeschouwers. Trainers komen samen in de Pokémon League om aan Pokémon-gevechten deel te nemen en hun vaardigheden te verbeteren. Spelers moeten zich via de Pokémon Gyms in de regio een weg banen naar de top van de Pokémon League om uiteindelijk de kampioenstitel te verdienen.

Als bewoner van de regio Galar beginnen spelers aan een avontuur met als doel kampioen te worden. Onderweg zullen ze vele mensen en Pokémon ontmoeten.

  • Leon is de huidige kampioen van de regio Galar en nog nooit in een officieel Pokémon-gevecht verslagen. Leon is bijzonder populair vanwege zijn vaardigheid en persoonlijkheid en draagt de titel ‘De grootste Trainer van heel Galar’.
  • Hop is de jongere broer van Leon. Hij zal een van de rivalen van de speler worden. De speler en Hop zijn buren en ze beginnen hun weg naar de kampioenstitel op dezelfde dag.
  • Professor Magnolia is de uitzonderlijke Pokémon Professor van de regio Galar. Haar onderzoek richt zich met name op het fenomeen Dynamax.
  • Sonia is de kleindochter van Professor Magnolia en jeugdvriendin van Leon. Behalve dat Sonia zeer deskundig is en de speler nuttige adviezen wil geven, is ze ook een jonge onderzoekster en assistent van Professor Magnolia.

Legendarische Pokémon
De Legendarische Pokémon zijn gehuld in mysterie en zelfs onbekend bij de bewoners van de regio Galar. De aanvallen van Zacian zijn zo gracieus dat zijn bewegingen zelfs zijn tegenstanders kunnen bekoren. In zijn mond houdt hij naar wat blijkt een zwaard, waarvan de glimmende kling door alles heen kan snijden. Met majestueuze bewegingen en met wat een schild blijkt te zijn dat zijn lichaam bedekt, kan Zamazenta elke aanval afslaan en elke tegenstander overweldigen die hem durft te weerstaan.

>
MENU