GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty Modern Warfare krijgt een Battle Royale-modus!

Voorafgaand aan de release van Call of Duty: Modern Warfare op 25 oktober 2019, publiceerden data miner een hele reeks aan intel met betrekking tot inhoud dat na de release zou worden uitgebracht, zoals modi en maps. Niet alles wat de nieuwsgierige aagjes hadden gevonden is uitgebracht, want we wachten nog steeds op een Battle Royale-modus! Maar er nieuw bewijs naar voren gekomen wat erop duidt dat deze veelgevraagde modus alsnog zijn intrede gaat maken.

-UPDATE-

Infinity Ward heeft het tweede seizoen voor Call of Duty: Modern Warfare inmiddels uitgerold voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De nieuwe update heeft een bestandsgrootte van maar liefst 51 GB op PS4, 68 GB op Xbox One en 67 GB op pc! Al is er wel een hele goeie reden waarom de update zoveel Gigabyte in beslag neemt. De grootste verassing is dat we ein-de-lijk een Battle Royale Modus gaan krijgen! In het hoofdmenu is er modus beschikbaar die als ‘classified’ wordt gemarkeerd. Infinity Ward houd voorlopig nog even de kaken op elkaar, maar wij weten inmiddels wel beter. Check hier de teaser en je weet genoeg ;)

-ORIGINEEL BERICHT-

Het lijkt erop dat er nu een eerste blik op het laadscherm van Modern Warfare Battle Royale is gevonden. De post van ‘callofdutyinsider’ op Reddit lijkt een screenshot te hebben van de langverwachte Battle Royale-modus van Modern Warfare. Het is echter niet zomaar een willekeurig screenshot van de modus. Na nader onderzoek lijkt het erop dat dit eigenlijk het laadscherm is. De screenshot is inmiddels verwijderd wat de geruchtenmolen nog sneller laat draaien. Hoewel de afbeelding hieronder waarschijnlijk het laadscherm van de modus is, kan het iets heel anders zijn.

In het schijnbare laadscherm van Modern Warfare Battle Royale zie je twee Ground War-kaarten gecombineerd, Port of Verdansk en Tavorsk District.

Data miners beweren dat de in-game-bestanden van de Battle Royale-modus zijn bijgewerkt als gevolg van de laatste update. Hoewel update 1.13 een groot aantal wijzigingen in het spel heeft geïntroduceerd, lijken de patch-aantekeningen de forse bestandsgrootte van 48 GB niet te rechtvaardigen. Met dit in gedachten is het zeer waarschijnlijk dat Infinity Ward de Battle Royale heeft toegevoegd aan de game met de nieuwste patch. Natuurlijk zal het op dit moment niet speelbaar zijn, maar dit ter voorbereiding op wanneer het naar verluidt wordt gelanceerd met seizoen 2.

Infinity Ward heeft nog niets officieels aangekondigd en daarom is dit slechts een gerucht. Hopen jullie op een Battle Royale voor Call of Duty Modern Warfare of vermaken jullie je ook prima met de huidge multiplayer-modi?

>
MENU