GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Kimmich & Sancho TOTSSF bug in FIFA 20 Ultimate Team

EA SPORTS onderzoekt de problemen met de onlangs uitgebrachte TOTSSF-kaarten Joshua Kimmich en Jadon Sancho. FIFA 20 Ultimate Team raakt van de regen in de drup met de dagelijkse problemen, want het is namelijk niet de eerste en zeker niet de laatse keer dat dit gebeurt!

Het Engelse wonderkind Jadon Sancho en de Duitse superster Joshua Kimmich, die allebei in de Bundesliga spelen, werden op 5 juni opgenomen in FIFA 20 Ultimate Team TOTSSF. Jammer genoeg ondekten FIFA-spelers dat er opnieuw een glitch is, waardoor spelers de verkeerde versie van de twee spelers kregen. De twee spelers zouden uit een FUT-pakket moeten komen als een 96-gewaardeerde kaart, maar in plaats daarvan hebben spelers hun basisreleases ontvangen.

“We are investigating reports of some players receiving incorrect versions of Kimmich and Sancho from packs,” EA said on their fan-direct Twitter account on June 9. “We’ll provide further updates in this thread as they develop.”

Dit probleem is bijzonder teleurstellend voor FIFA 20-spelers omdat het zeldzaam is om een Team of the Season-kaart in Ultimate Team te packen. Alle spelers die hierdoor zijn getroffen, kunnen een oplossing verwachten. Dit geldt voor iedereen die Jadon Sancho of Joshua Kimmich heeft gepacked sinds 5 juni. Als je een basiskaart hebt getrokken, neem dan rechtstreeks contact op met EA voor vervanging!

>
MENU