GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Keepers in EA SPORTS FC 24 worden flink verbeterd met nieuwe animaties

EA SPORTS FC 24 heeft enkele veranderingen doorgevoerd voor doelmannen, waardoor ze nog beter presteren op het veld. Met deze verbeteringen belooft EA SPORTS een verhoogde uitdaging en meeslepende spelervaring voor alle fans van het spel. Zullen we eindelijk verlost zijn van blunderende doelmannen?

De volgende updates zijn toegevoegd:

  • Nieuwe Push Deflects: Wanneer een doelman de bal niet kan vangen, zal hij nu proberen de bal weg te duwen naar veiligere gebieden of buiten het speelveld.
  • Tip Overs: Er is een verbeterde detectie voor lobje-trajectschoten, waardoor doelmannen Tip Over-reddingen vaker zullen gebruiken met betere resultaten.
  • Animatie Vernieuwing: Om de acties van doelmannen nog realistischer te maken, zijn er nieuwe en vernieuwde animaties toegevoegd voor reddingen met de voeten, duikreddingen, afbuigingen en reflexreddingen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU