GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 Career Mode krijgt een gloednieuwe Matchday Hub

Voetbal draait niet alleen om wat er op het veld gebeurt, maar ook om wat daarbuiten plaatsvindt. Daarom heeft EA FC 24 Carrière Modus een gloednieuwe Matchday Hub. Dit is een plek waar alle voorbereidingen voor de wedstrijd samenkomen. Het omvat zaken als de voorwedstrijd-rapporten, trainingen en persconferenties. Allemaal elementen die helpen om de volgende tegenstander te verslaan.

Voor de wedstrijd krijg je een rapport, vol met belangrijke info over je tegenstander. Hier zie je bijvoorbeeld welke opstelling ze waarschijnlijk gaan gebruiken en hoe hun laatste vijf wedstrijden zijn gegaan. Er wordt ook aangegeven welke spelers van de tegenpartij bijzonder goed zijn in aanvallen of verdedigen.

Om je team zo goed mogelijk voor te bereiden, zijn er speciale ‘Match Ready Training’ sessies. In deze oefeningen richt je je op een specifiek deel van het spel. Zo kun je tijdelijke speelstijlen voor je spelers ontgrendelen. De speelstijlen die je krijgt, hangen af van de gekozen oefening en de posities van de spelers in de oefening. Alleen spelers die meedoen aan de oefening, kunnen deze tijdelijke speelstijlen krijgen.

Stel je voor dat je je volgende tegenstander in de lucht wilt domineren. Als je de ‘Game Crossing Scenarios’ oefening succesvol afrondt, krijgen je aanvallers de ‘Power Header’ speelstijl, vleugelspelers krijgen ‘Whipped Pass’ speelstijlen, en verdedigende middenvelders krijgen een ‘Aerial’ speelstijl.

In de Match Ready Training zijn er allerlei oefeningen voor dribbelen, verdedigen, passen, schieten en standaardsituaties. Je kunt dus kiezen tussen het verbeteren van je eigen team’s sterke punten of het stoppen van de aanvalsplannen van je tegenstander. Zo bereid je je team zo goed mogelijk voor op de volgende wedstrijd!

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU