GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Indie game One Last Breath krijgt een fysieke editie

Na een onthulling op de Bilbao International Conference 2023, zijn indie-uitgever en distributeur Selecta Play en ontwikkelaar Maniac Panda Games verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen. Ze slaan de handen ineen voor de publicatie van een fysieke editie van het bekroonde spel ‘One Last Breath’ op zowel de Nintendo Switch als de PlayStation 5.

Het 2.5D-avonturenspel, winnaar van de Indie Arena Booth Best Game Award op Gamescom 2022, plaatst spelers in de schoenen van Gaia, een krachtig wezen voortgekomen uit de laatste adem van Moeder Natuur. Gaia draagt de taak om haar krachten te gebruiken om onze bedreigde planeet te redden.

Javi Puertas, Head of Gaming bij Selecta Play, verklaarde:

“We zijn opgetogen om de uitgever te zijn van deze fysieke editie van ‘One Last Breath’, een spel dat we beschouwen als een aanstaande indie-hit bij de lancering volgend jaar. Ons team werkt hard om een prachtige en zeer verzamelbare boxed edition te produceren die de innovatieve en bekroonde gameplay-ervaring van Maniac Panda Games eer aan doet.”

Daniel Valdés, CEO van Nexxyo Labs, voegde eraan toe:

“We kijken ernaar uit om Gaia tot leven te brengen en ‘One Last Breath’ te presenteren als een nieuwe, meeslepende ervaring met een unieke sociale boodschap. Het markeert onze grandioze intrede in 2024 en is onze eerste lancering van het jaar. We zijn opgetogen om dit samen met Selecta Play te kunnen doen.”

In de komende weken zal Selecta Play meer details onthullen over de inhoud van de fysieke editie van ‘One Last Breath’. Blijf op de hoogte voor de laatste updates.

>
MENU