GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Indiana Jones Klaar voor Actie in: Indiana Jones and the Great Circle

Tijdens de Xbox Developer_Direct heeft Bethesda Softworks, in samenwerking met MachineGames en Lucasfilm Games, een gloednieuwe game onthuld: Indiana Jones and the Great Circle. Dit first-person actie-avonturenspel belooft een epische ervaring die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade.

Een Episch Avontuur Wacht Stap in de schoenen van de iconische Indiana Jones en reis naar de meest exotische locaties tijdens het hoogtepunt van zijn carrière. Ontdek de geheimen van één van de grootste mysteries uit de geschiedenis in een meeslepend singleplayer avontuur. Spelers zullen Indiana’s beroemde zweep en snelle verstand moeten gebruiken om een sinister complot te ontrafelen dat zich over de hele wereld uitstrekt.

Gebruik de Iconische Zweep Indiana’s kenmerkende zweep is meer dan alleen een symbool – hij is cruciaal voor gameplay. Gebruik de zweep om vijanden af te leiden, te ontwapenen, aan te vallen en te navigeren in de omgeving.

Een Mix van Verhaal en Open Wereld Spelers kunnen een combinatie van verhalende gameplay en open maps verwachten, waarbij stealth, first-person gevechten, en vuurgevechten samenkomen. Bereid je voor op avontuur, meeslepende actie en intrigerende puzzels in een wereld vol vijandelijke dreigingen.

Indiana Jones and the Great Circle wordt later dit jaar verwacht op Xbox Series X|S, PC en Game Pass.

Ben jij klaar om in de voetsporen te treden van ’s werelds beroemdste archeoloog? Houd GameNerds.nl in de gaten voor meer updates over deze spannende nieuwe titel!

>
MENU