GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA SPORTS FC 24 krijgt flinke Verbeteringen in de Verdediging

In EA SPORTS FC 24 worden nieuwe defensieve elementen toegevoegd, waardoor spelers meer controle krijgen over hun verdedigingsacties en er meer interactie tussen gebruikers wordt gestimuleerd. Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je in dit artikel.

De belangrijkste veranderingen zijn onder andere:

Geavanceerd Verdedigen: Een nieuwe instelling die de lay-out van de verdedigingsknoppen wijzigt. Dit stelt spelers in staat om te kiezen welke verdedigingsactie ze willen uitvoeren.

  • Druk op X || A om een Schouderduel of Afdekken aan te vragen.
  • Druk op O || B om een Staande Tackle aan te vragen.

Verbeteringen in de Verdediging: Nieuwe animaties voor Afdekken en Schouderduels van voren worden toegevoegd om hun bruikbaarheid en het aantal situaties waarin ze voorkomen te vergroten. Ook zijn honderden nieuwe tackels, zoals back heel slides, stop-ball tackles en blocks, geïntroduceerd, waardoor de dekking en effectiviteit worden verbeterd.

Defensieve Positionering: Zonale Verdediging: Bij een diepte hoger dan 45 markeren spelers tegenstanders hoger op het veld en dichter bij de balbezitter, waardoor mogelijke passing lanes worden afgesneden. Dit creëert kansen voor het aanvallende team als de initiële druk wordt doorbroken. Wanneer de bal dicht bij de zijlijn is, proberen verdedigers de baldrager onder druk te zetten om hun korte-passing- en ondersteuningsopties te beperken, waardoor de verre kant van het veld open blijft voor aanvallende mogelijkheden.

Veranderingen in Druk Tactieken: Bij het gebruik van druk tactieken, zoals Constant Pressure, Pressure After Possession Loss of Pressure on Heavy Touch, zal de dekking van spelers meer variëren. Hierdoor worden niet alle spelers strak gedekt, wat resulteert in een meer gebalanceerde gameplay en de mogelijkheid voor het aanvallende team om slimme passeerbeslissingen te nemen om de druk te doorbreken.

Met deze verbeterde verdedigingsacties belooft EA SPORTS FC 24 een meer meeslepende en uitdagende gameplay-ervaring voor alle voetballiefhebbers.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU