GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Hoelaat begint de Call of Duty: Modern Warfare béta? PS4, Xbox One, PC

Zijn jullie klaar voor de Call of Duty: Modern Warfare béta? Vandaag (12 september) gaat het eerste weekend van start exclusief voor PlayStation 4. Xbox One en pc-gamers kunnen de béta spelen van 19 tot en met 23 september. Hoe dan ook, het is al mogelijk om de béta van Call of Duty: Modern Warfare te pre-loaden voor PlayStation 4, Xbox One en pc, zodat je gelijk kan spelen wanneer de servers live gaan.

De eerste twee dagen van het weekend – donderdag 12 september en vrijdag 13 september – is alleen beschikbaar voor early access voor spelers die Modern Warfare op PlayStation 4 vooraf hebben besteld. Daarna is de open béta beschikbaar op 14 en 15 september voor iedereen met een PS4. Vanaf donderdag 19 september begint de Early Access voor Xbox One en pc-gamers, maar ook voor iedereen met een PlayStation 4. Vanaf zaterdag 21 september is er een open béta voor PS4, Xbox One en pc en gaan we voor het eerst kennismaken met de cross play-functie in Call of Duty: Modern Warfare.

Weekend 2:

PLAYSTATION 4

 • Open Beta: September 19 – September 23

XBOX ONE

 • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
 • Open Beta: September 21 – September 23

PC

 • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
 • Open Beta: September 21 – September 23

Activision heeft inmiddels bekend gemaakt dat de servers voor de béta van Call of Duty: Modern Warfare om 19:00 online gaan. 

Op de officiële Beta Landing Site van Activision vind je meer informatie. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt om je de exacte bètacontent te laten weten, naarmate meer modi, maps en andere informatie tijdens beide bètaweekenden worden uitgerold.

Call of Duty: Modern Warfare béta

Op 25 oktober wordt Call of Duty Modern Warfare uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Call of Duty Modern Warfare is nu verkrijgbaar via pre-order

 • Wccyaize schreef:

  Kan hem nog steeds niet downloaden via de play store, niet beschikbaar voor aankoop zegt ie. Weet iemand hoe dit zit?

 • Marciano schreef:

  hoe akn ik hem downlkoaden op pc en waneer

  • Robbie Detmers schreef:

   Dit weekend is alleen PS4. Pc en Xbox One hebben een closed bèta van 19 en 20 september. Daarna is er een open bèta van 21 tm 23 september voor pc, Xbox One en PS4. Je had ook gewoon het bericht kunnen lezen ;)

 • >
  MENU