Hoelaat begint de Call of Duty: Modern Warfare béta? PS4, Xbox One, PC

img
sep
12

Zijn jullie klaar voor de Call of Duty: Modern Warfare béta? Vandaag (12 september) gaat het eerste weekend van start exclusief voor PlayStation 4. Xbox One en pc-gamers kunnen de béta spelen van 19 tot en met 23 september. Hoe dan ook, het is al mogelijk om de béta van Call of Duty: Modern Warfare te pre-loaden voor PlayStation 4, Xbox One en pc, zodat je gelijk kan spelen wanneer de servers live gaan.

De eerste twee dagen van het weekend – donderdag 12 september en vrijdag 13 september – is alleen beschikbaar voor early access voor spelers die Modern Warfare op PlayStation 4 vooraf hebben besteld. Daarna is de open béta beschikbaar op 14 en 15 september voor iedereen met een PS4. Vanaf donderdag 19 september begint de Early Access voor Xbox One en pc-gamers, maar ook voor iedereen met een PlayStation 4. Vanaf zaterdag 21 september is er een open béta voor PS4, Xbox One en pc en gaan we voor het eerst kennismaken met de cross play-functie in Call of Duty: Modern Warfare.

Weekend 2:

PLAYSTATION 4

  • Open Beta: September 19 – September 23

XBOX ONE

  • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
  • Open Beta: September 21 – September 23

PC

  • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
  • Open Beta: September 21 – September 23

Activision heeft inmiddels bekend gemaakt dat de servers voor de béta van Call of Duty: Modern Warfare om 19:00 online gaan. 

Op de officiële Beta Landing Site van Activision vind je meer informatie. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt om je de exacte bètacontent te laten weten, naarmate meer modi, maps en andere informatie tijdens beide bètaweekenden worden uitgerold.

Call of Duty: Modern Warfare béta

Op 25 oktober wordt Call of Duty Modern Warfare uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Call of Duty Modern Warfare is nu verkrijgbaar via pre-order

Heb je nog wat nodig?

5
Comments

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CodMarcianoRobbie DetmersWccyaize Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Marciano
Gast
Marciano

hoe akn ik hem downlkoaden op pc en waneer

Wccyaize
Gast
Wccyaize

Kan hem nog steeds niet downloaden via de play store, niet beschikbaar voor aankoop zegt ie. Weet iemand hoe dit zit?

Cod
Gast
Cod

Misschien zometeen om 19:00 , kan hem ook nog niet binnen halen

Heb je nog wat nodig?