GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Hoe voltooi je de Vondel Champions Quest in Call of Duty: Warzone

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Warzone brengt een spannende nieuwe uitdaging voor spelers die hun vaardigheden willen testen. De Champion’s Quest is nu beschikbaar in Vondel, en het is vergelijkbaar met de traditionele Battle Royale Champion’s Quest in Al Mazrah. Teams die op een winnende reeks zijn – vijf opeenvolgende overwinningen in Mini Battle Royale wedstrijden – krijgen de kans om de Champion’s Quest in Vondel aan te gaan.

Hoewel de quest in Vondel veel overeenkomsten vertoont met de quest in Al Mazrah, waarbij je de M.G.B. bouwt, zijn er een paar belangrijke verschillen die je moet kennen:

1. Behoud alle elementen: In tegenstelling tot de vorige quests, mogen elementen nu nooit worden neergezet. Dit betekent dat een element niet in het water kan worden gegooid en voor later kan worden bewaard. Als een element wordt neergezet, moet het worden teruggepakt om de quest voort te zetten.

2. Drie nieuwe elementen: De quest in Vondel introduceert drie gloednieuwe elementen, of elementaire verbindingen, die je moet verzamelen:

  • Gallium: Het vasthouden van Gallium onthult alle teamleden in de buurt die het eerder hebben vastgehouden, alsof je door een Snapshot Grenade werd getroffen.
  • Deuterium: Dit element vermoeit elke Operator, inclusief het veroorzaken van hoesten als ze proberen te sprinten.
  • Neptunium: Dit element elektrocuteert periodiek alle Operators in de buurt en veroorzaakt kortsluiting in voertuigen, met vergelijkbare effecten als de Shock Stick.

De Champion’s Quest in Vondel staat open voor alle uitdagers vanaf de lancering van het seizoen. Dus bereid je voor, verzamel je team en ga de uitdaging aan om de ultieme kampioenen van Call of Duty: Warzone te worden!

>
MENU