GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Hoe verdien je coins in FIFA Ultimate Team?

Hoe verdien je coins in FIFA Ultimate Team? | Er zijn veel verschillende manieren om FIFA Coins te verdienen in FIFA Ultimate Team om zo je elftal beetje bij beetje te verbeteren op elke positie. In deze handige video tutorial word alles voor je uitgelegd.

Hoe verdien je coins in FIFA Ultimate Team, de meest makkelijke manier om FIFA Coins te verdienen is door het spelen van wedstrijden, zowel online als offline, en door te winnen verdien je uiteraard meer coins dan wanneer je verliest. Hoe goed je gespeeld hebt heeft ook invloed op het aantal coins dat je krijgt aan het einde van elke wedstrijd zoals; het aantal schoten, doelpunten, tegendoelpunten, overtredingen, hoe vaak je buitenspel staat etc etc. Het spelen van toernooitjes levert ook een aardig zakcentje op en als je een toernooi wint krijg je vaak ook nog een gratis pakketje.

Je kunt natuurlijk ook gaan handelen op de transfer markt en er is maar 1 simpele regel: koop laag in en verkoop op een hoge prijs! Dat klinkt natuurlijk logisch, maar is moeilijker dan je denkt. Ga op zoek naar koopjes en de prijzen van spelers en kaartjes verschillen ook per dag. Zo is het handig om kaartjes te kopen op dinsdag of woensdag wanneer de prijzen het laagst zijn en verkoop je de hele zooi in het weekend als de prijzen pieken.

Hoe verdien je coins in FIFA Ultimate Team?

Bekijk hier de ultieme FIFA 16 Ultimate Team Database en FUT 16 Squad Creator

 

>
MENU