GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Hoe kan je de Intervention/FJX Imperium unlocken in Modern Warfare 2/Warzone 2?

Goed nieuws voor fans van Modern Warfare 2 en Warzone 2! In het derde seizoen van deze populaire games wordt de FJX Imperium Sniper Rifle toegevoegd als nieuw wapen. Dit iconische wapen staat beter bekend als de Intervention uit MW2 uit 2009 en is een van de meest geliefde wapens in de Call of Duty-franchise.

Als je benieuwd bent naar hoe je de FJX Imperium kunt ontgrendelen, hebben we goed nieuws. Dit wapen is namelijk gratis te ontgrendelen in beide games in Sector C4! Het enige wat je dus hoeft te doen is veel spelen en het wapen wordt automatisch ontgrendeld. Als je wat sneller wilt gaan, kun je ook upgraden naar de BlackCell Battle Pass voor tier skips en extra beloningen.

De Intervention is een legendarisch wapen geworden sinds de lancering van Modern Warfare 2 in 2009. Het werd al snel bekend als het wapen bij uitstek voor quickscoping en was te zien in veel montagevideo’s op YouTube. Hoewel het geluid niet helemaal hetzelfde is als in het origineel, komt er binnenkort een Store Bundle die het klassieke 2009-audio terugbrengt.

Sommige fans maken zich zorgen over hoe de FJX Imperium Sniper Rifle zich zal gedragen in Warzone 2 en Modern Warfare 2. Alleen de tijd zal leren of het wapen net zo populair zal worden als de originele Intervention. Maar voor nu kunnen fans genieten van de toevoeging van deze klassieke Call of Duty favoriet aan de games.

>
MENU