GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Gun Rush is de nieuwe ‘Battle-Royale’ game mode voor Red Dead Online

Rockstar heeft inmiddels een nieuwe update uitgebracht voor de Red Dead Online Beta en introduceert daarmee onder andere Gun Rush. In deze nieuwe game mode kunnen maximaal 32 spelers meedoen en worden je overlevingsinstincten op de proef gesteld en verzamel je wapens en munitie terwijl het speelveld in deze ‘mini Battle-Royale’ modus steeds kleiner wordt.

Meer updates zijn binnenkort beschikbaar voor Red Dead Online, waaronder nieuwe Races en Showdown-modi en nieuwe kleding en emotes, evenals enkele aanvullende wijzigingen op basis van feedback van spelers, waaronder:

  • Daily Challenges: Elke dag nieuwe uitdagingen aan van scherpschieten tot het ontwijken van de wet.
  • Law and Bounty Upgrades: Er zijn enkele veranderingen in de manier waarop het ‘Law and Bounty-systeem’ werkt in Red Dead Online. Binnenkort krijgen spelers een premie voor het plegen van misdaden en worden ze gestimuleerd om ze binnen een toegewezen tijd af te betalen
  • Parley Changes: Het Parley-systeem wordt ook aangepast zodat je agressievere spelers sneller kunt vermijden. Daarnaast zal het gemakkelijker zijn om Feuds, Posse Feuds en Leader Feuds te activeren.
  • Proximity-Based Player Blips: Het bereik van je zichtbaarheid voor andere spelers wordt kleiner gemaakt, waardoor de kans kleiner wordt dat je wordt aangevallen door een andere spelers. Daarnaast komt er ook de mogelijkheid om spelers te identificeren die zonder reden iedereen afknallen door middel van een steeds donkerder wordende bliep die meer zichtbaar wordt op een groter bereik, zodat iedereen in een sessie potentieel gevaarlijke tegenstanders in één oogopslag kan identificeren van een veilige afstand ;)

>
MENU