GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GTA Online krijgt een update: nieuwe races, nieuwe auto’s, modi en meer!

Maak je klaar voor een nieuwe update voor GTA Online! De nieuwe content update verschijnt deze maand en zorgt voor een aantal nieuwe voertuigen, nieuwe criminele ondernemingen, races, modi en meer! 

GTA V VIDEO’S DIE JE MOET ZIEN: 

CUNNING STUNTS: SPECIAL VEHICLE CIRCUIT

De nieuwe content update voor GTA Online introduceert een nieuwe stijl Stunt Races, die speciaal gemaakt zijn voor een aantal voertuigen: de Rocket Voltic, Ruiner 2000 en de Blazer Aqua. Elke race zorgt ervoor dat de special abilities van deze voertuigen optimaal benut worden. Dat gaat ongetwijfeld een hoop plezier opleveren! Het is trouwens ook mogelijk om je eigen racebaan in elkaar te flansen.

NIEUWE GAME MODES EN VOERTUIGEN 

Er komen ook nieuwe auto’s aan die niet zullen misstaan in jouw digitale garage. Rockstar brengt namelijk de Turismo Classic en de Infernus Classic naar GTA Online. Deze klasbakken zorgen voor een trip down memory lane, want ze waren voor het eerst te zien in Liberty City van GTA III.

De Adversary Modes behoren tot de meest gespeelde game modi in GTA Online en de nieuwe update brengt een hoop nieuwe actie. We gaan in ieder geval kennis maken met Resurrection, een soort dodgeball, en Top Down, een nostalgisch eerbetoon aan het 2D GTA tijdperk! Rockstar onthuld later deze maand welke modes er nog meer bij komen, dus houd GameNerds in de gaten!

 

>
MENU