GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GTA Online Tornado Week: Double RP, Nieuwe SUMO Maps en een nieuwe auto

Benny’s Original Motor Works heeft een prachtige voorjaarsactie, want vanaf 5 april wordt er een Bona Fide klassieker toegevoegd aan het assortiment, de Declasse Tornado Custom. Unlock het volledige potentieel van deze schoonheid met een prachtige reeks aan upgrades bij Benny’s, met expressieve en interieur keuzes, een overvloed aan nieuwe dak ontwerp-opties en nog veel meer shizzle!

GTA Online Tornado Week: Lowrider Bonuses, New SUMO Maps - and the Tornado Custom Arriving Tuesday

NIEUWE SUMO MAPS VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR

Voor de liefhebbers van de nieuwe SUMO-modus met de Lowriders Custom Classics, zijn er twee verraderlijke nieuwe maps die vandaag zijn toegevoegd. Je kunt nu los gaan op het dek van het grote schip de SS Bulker bij de havens in Sumo V en genieten van het uitzicht op her dak van de Sightings Bar & Restaurant bij de luchthaven in Sumo VI.

actual_1459352655

TORNADO WEEK IN GTA ONLINE TOT EN MET DONDERDAG 7APRIL

Om de lancering van de nieuwe Sumo Maps en de aankomende release van de Tornado Douane te vieren gaat vandaag de Tornado Week van start en duurt tot met donderdag 7 april. De hele week kun je in GTA Online Double RP halen in speciale Playlists, alle Sumo Modes en alle Contact missies van GTA Online: Lowriders. Bovendien zijn er ook nog geweldige aanbiedingen op custom body mods, 10-car garage properties en afgeprijsde items van de eerste Lowriders update. Dit keer geen 1-april grappen, dus maak gebruik van deze kortingen.

actual_1459293966

  • Kerem Baytemir Bekir Kaplan

  • Daniel de Graaf schreef:

    Kevin Moerland

  • Tom Nieuwenhuis schreef:

    Michael Broek Wesley Muijser Kevin Hoozemans

  • >
    MENU