GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GTA Online: Lowriders update

Rockstar brengt volgende week op 20 oktober de Lowriders update uit voor GTA Online en de update brengt gangster terug naar Los Santos. Lamar is bezig met een rattenplan om de verschillende gangs in Los Santos uit te schakelen en de straten over te nemen met Lowriders. 

Er wordt op 20 oktober ook nog een nieuwe customs shop in downtown Strawberry geopend; Benny’s Original Motor Work. In deze nieuwe shop is het mogelijk om je Lowrider om te toveren van een lelijke roestbak tot een high-tech, koning van de straat pimp mobiel! Je hoeft gelukkig niet elke keer naar Benny te rijden, want via je telefoon kun je door een shortcut makkelijk Benny’s site bezoeken. Hier kun je verschillende auto’s kopen die dan automatisch naar Original Motor Works worden gebracht voor een upgrade.

Er zijn een hoop nieuwe lowrider mods beschikbaar zoals; vette interieuropties met leer en patronen, nieuwe radio en speakers om te pompen, nieuwe velgen en nog meer van dat soort dingen. Via het Player Interaction Menu kun je gebruiken om je speakers aan te zetten, maar ook om de deuren, motorkap en kofferbak van de auto te openen om te showen aan al je digitale gangster vriendjes.

Naast alle lowrider mods krijgt  Ammu-Nation ook nog twee nieuwe wapens; een Machine Pistool en een Machete. En zijn er vanzelfsprekend ook weer een hoop nieuwe opties voor kleding, haar en accessoires.

Op 20 oktober wordt de update automatisch gedownload, maar is alleen beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

actual_1444922415

actual_1444922440

actual_1444922451

actual_1444922466

actual_1444922478

actual_1444922495

>
MENU