GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Gratis nieuwe content voor Rainbow Six Siege & Year 2 Roadmap onthuld

De nieuwe mid-seizoen versterkingen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zijn vanaf vandaag gratis beschikbaar. Ook is de Year 2 Roadmap onthuld. Deze geeft spelers een idee welke gratis content zij dit jaar kunnen verwachten.

De mid-seizoen versterkingen omvatten:

  • Grote veranderingen voor Glaz’s scope – Visuele warmtefeedback is toegevoegd aan de scope wanneer er wordt ingezoomd. Verdedigers vallen zo echt op, zelfs door de rook van rookgranaten, de rookpijlen van Capitão of het gas van Smoke heen. Zo is Glaz nu nog effectiever vanaf een afstand.
  • Elite Bundel voor Twitch – Infiltreer in stijl met Twitch. De elite skins introduceren een nieuw design voor haar drones. Elke set bevat daarnaast een uniform en headgear in dezelfde stijl, evenals een operatorkaart, operatortitel, hanger en een speciale overwinningsanimatie.
  • Balansverbeteringen voor operators en wapens – Meerdere aanpassingen zijn doorgevoerd voor operators en wapens. Doc’s overheal is verhoogd naar 140, Buck krijgt een extra schot voor zijn skeleton key gadget (shotgun), en de vizieren van wapens zijn verbeterd.

De Year 2 Roadmap toont spelers welke gratis content zij dit jaar nog kunnen verwachten. De Year 2-content blijft de ervaring van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege uitbreiden en vernieuwen met vier nieuwe Counter Terrorism Units (CTU’s). Operation Velvet Shell (Spaanse CTU) is reeds met open armen ontvangen door de hechte community. Later volgen ook CTU’s uit Hong Kong, Polen en Zuid-Korea. Tussen de seizoenen door blijven de mid-seizoen versterkingen de nodige verbeteringen doorvoeren, gebaseerd op feedback van spelers zelf.

>
MENU