GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Grand Theft Auto: Chinatown Wars beschikbaar voor Android-toestellen

Rockstar heeft bekend gemaakt dat Grand Theft Auto: Chinatown Wars vanaf vandaag beschikbaar is voor Android-toestellen. Chinatown Wars is oorspronkelijk uitgekomen op de Nintendo DS en de Sony PSP in 2009 en werd later ook uitgebracht voor IOS, die bovendien ook gelijk een update heeft gekregen.

De update voor de IOS focust zich op de volgende punten:

  • Universal device support
  • Retina Display support for all iOS devices
  • MFI controller support
  • Updated modern touchscreen controls
  • Japanese language support

Het lijkt wel Grand Theft Auto-week want Rockstar strooit met trailers en nieuwtjes. Eerder werden de details uitgelekt over de langverwachte Heists en niet veel later onthulde Rockstar de officiële GTA Online: Heists trailer die we begin januari 2015 kunnen verwachten. Mijn gevoel zegt dat de heists tegelijkertijd met de release van de PC-versie uitkomt.

Toen ik vanochtend mijn PlayStation 4 aandrukte om Los Santos weer eens onveilig te maken was ik blij verrast met de Festive Suprise update voor GTA Online. De update voegt vier nieuwe auto’s, kleding, maskers, tattoo’s, een nieuwe rocket launcher en een Proximity Mine toe aan Grand Theft Auto Online. Het is nu ook is nu mogelijk om een derde huis of garage te bezitten voor al je nieuwe waggi’s en hoertjes.

[polldaddy poll=8535216]

>
MENU