GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Google onthult gaming console op 19 maart tijdens GDC 2019

Google is ongetwijfeld één van, zo niet de grootste techgigant van de wereld en het ziet er naar uit dat het nu zijn zinnen heeft gezet op de game industrie. De laatste maanden doken er wel vaker geruchten op in de wandelgangen, maar het ziet ernaar uit dat de officiële eerste reveal van Google’s gaming console om de hoek ligt!

Google deelde het nieuws via Twitter, waarin ook een korte video is te zien, met beelden van wat lijkt op in-game graphics, van de nieuwe gaming console van de techgigant.

”Gather around as we unveil Google’s vision for the future of gaming at . Join us live 3/19 at 10 a.m. PT”

Persoonlijk hoop ik op een moddervette game console waar Sony en Microsoft nog een puntje aan kunnen zuigen! Minimaal 60fps op 1080, maar het zou wel heel vet zijn als het ze lukt om 4k in 60fps te halen. Misschien een mix van een console en pc? Waarbij het mogelijk is om zelf instellingen te wijzigen zoals op de pc, zodat je zelf bepaald of je gaat voor geile graphics of vloeiende gameplay. Met een mix van fysieke games en de mogelijkheid om de nieuwste games te streamen lijkt mij dit een win-win-situatie, maar dan moeten er natuurlijk wel een paar exclusieve games worden gemaakt! Wat denken jullie?

>
MENU