GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Gerucht: FIFA slaat een jaar over en FIFA 25 komt in de winter van 2024

Goed nieuws voor alle voetbalfans! De FIFA Federatie gaat hun eigen video game ontwikkelen om te concurreren met EA SPORTS FC en andere voetbal game-ontwikkelaars. De game, genaamd FIFA 25, staat gepland voor een release in de winter van 2024. Dit wordt naar eigen zeggen van de ontwikkelaars “een van de grootste projecten in de geschiedenis van gaming”

Hoewel er nog geen specifieke releasedatum bekend is, zijn de ontwikkelaars van plan om vanaf juni meer informatie te delen over het project. Er is wel al gelekt dat de game naar verwachting zal worden uitgebracht in het najaar van 2024. Dit betekent dat EA SPORTS FC waarschijnlijk een jaartje zal moeten overslaan voordat FIFA terugkeert als concurrent. Het is wel belangrijk om te onthouden dat dit nog niet officieel bevestigd is, dus neem het gerucht met een korreltje zout.

Voor de fans van voetbalgames belooft FIFA 25 een spannende en innovatieve nieuwe ervaring te worden. We kijken uit naar meer nieuws en updates van de ontwikkelaars in de komende maanden.

  • Isa Manawi schreef:

    Halo ik kep FiFA 25 van ps4 uitgenodigd en wel weten welke datum komt FiFA 25 ik wel ik ben vent van AZ Alkmal groejes isa

  • >
    MENU