GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws

Gerucht: Classic Maps keren terug naar Call of Duty Modern Warfare 3

Hoewel het op dit moment nog niet officieel bevestigd is, lijkt het er sterk op dat Modern Warfare 3 eindelijk de klassieke MW2-maps naar de multiplayer zal brengen. Immers, maps zoals Terminal, Highrise en Quarry maken al een verschijning in Al Mazrah.

In Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn er verschillende klassieke maps die door veel spelers als iconisch worden beschouwd. Hier zijn enkele van de meest geliefde maps uit Modern Warfare 2:

  • Highrise: Deze map speelt zich af op een wolkenkrabber in een stedelijke omgeving. Het biedt veel verticale gameplay en staat bekend om zijn sniperspots en intense vuurgevechten op de verschillende verdiepingen.
  • Terminal: Terminal is een druk vliegveld waar spelers kunnen vechten in en rond een vliegtuig. Het is populair vanwege de vele nauwe gevechten en chaotische situaties.
  • Rust: Rust is een kleine, ronde kaart in een industriĆ«le omgeving. Het staat bekend om zijn snelle en intense gameplay, ideaal voor Close Quarters Combat (CQC).
  • Favela: Deze map speelt zich af in een Braziliaanse sloppenwijk en biedt een mix van smalle straatjes en open ruimtes, waardoor het geschikt is voor verschillende speelstijlen.
  • Scrapyard: Scrapyard is een verlaten vliegtuigkerkhof met veel wrakstukken en containers om dekking te bieden. Het staat bekend om zijn constante actie en is een favoriet onder veel spelers.
  • Karachi: Deze map speelt zich af in een Pakistaanse stad en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en krappe straten, wat zorgt voor gevarieerde gevechten.
  • Estate: Estate is een groot landgoed met veel gebouwen en verstopplekken. Het biedt een mix van lange-afstandsschoten en intense close-quarter-gevechten.

Deze klassieke maps hebben door de jaren heen een speciale plek in het hart van de Call of Duty-community veroverd vanwege hun unieke lay-outs, gameplay en herkenbare elementen.

Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, kunnen gamers nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de beloofde spannende gameplay. Maar laten we niet vergeten dat de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s.

De anticipatie groeit nu al onder de fans, en we zullen dit gerucht blijven volgen voor verdere updates en officiƫle aankondigingen over de terugkeer van deze geliefde maps in Call of Duty Modern Warfare 3.

>
MENU