GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Featured, FIFA, Nieuws

Geen Messi in FIFA 21 Team Of The Year

FIFA 21 Team Of The Year is eindelijk bekend gemaakt. Voor het eerst sinds ik mij kan herrineren is FIFA 21 Ultimate Team TOTY dit jaar zonder Messi, wat aangezien zijn prestaties op het echte veld niet geheel verassend is. Lees snel verder om te zien welke spelers zijn geslecteerd voor FIFA 21 TOTY.

Waar wij vorig jaar nog 3 Nederlandse spelers (van Dijk, de Ligt en Frenkie de Jong) terugzagen in de beste kaartjes die verkijgbaar zijn in FUT, moeten wij het ‘jammer genoeg’ doen met alleen Virgil van Dijk.

Bij eerdere TOTY’s hebben worden de spelers geleidelijk per positie in groepen uitgerold, met doelman / verdediger als eerste, gevolgd door middenvelders en daarna aanvallers.

Details over doelstellingen en Squad Building Challenges (SBC’s) zijn nog niet vrijgegeven, maar de komende dagen zullen waarschijnlijk speciale pakketten beschikbaar zijn.

Team van het jaar komt vaak met een 12e Man-stem, voor de speler die de fans het meest teleurgesteld was toen hij de laatste XI misliep. Messi zou daarom een laat uitstel kunnen zien, met Neymar een andere waarschijnlijke kandidaat.

De gelecteerde spelers zijn:

GK – Neuer

LB – Davies

CB – Sergio Ramos

CB – van Dijk

RB – Alexande-Arnold

CM – Bruno Fernandes

CM – De Bruyne

CM – Kimmich

LW – Cristiano Ronaldo

SP – Lewandowski

RW – Mbappe

Er komt een waanzinnige FIFA-week aan en je wilt natuurlijk de beste pakketten uit de FUT-winkel om die begeerde spelers te krijgen! Als het Team van het jaar-evenement begint, zorg dan dat je genoeg FIFA-punten hebt om goed te scoren. Bij Startselect.com de officiële partner van FIFA, scoor je razendsnel je FIFA-punten en ze staan ​​direct op je account. Zo mis je geen enkele Lightning Run!

 

 

>