GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GAME ON is de allereerste Nederlandse gamefilm

Splendid Film presenteert “GAME ON”, een gloednieuwe Nederlandse actiekomedie die gaming, vriendschap, en de strijd om je dromen te volgen combineert. Deze film is een must-see voor elke game- en filmfan en staat gepland voor release op 7 februari 2024 in Nederland en België.

Het Verhaal

GAME ON volgt het verhaal van Issam (gespeeld door Marouane Meftah), een jonge gamer wiens grootste droom is om professioneel gamer te worden. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer zijn moeder, teleurgesteld over zijn schoolcijfers, besluit zijn computer weg te gooien. Maar dat is nog maar het begin. Wanneer een kwaadaardige AI de grens tussen de game- en echte wereld doorbreekt, wordt Issam samen met de top 8 gamers van Nederland gerekruteerd door de BIVD om de wereld te redden. De film volgt hun avonturen door vijf reallife game levels in een epische strijd tegen de AI.

De Cast

Met een sterrencast waaronder Gio Latooy, Britt Scholte, Vincent Visser, Nienke Plas en Marouane Meftah, belooft GAME ON een aantrekkelijke mix van talent en entertainment. De film bevat ook optredens van bekende gamers zoals Lies Zhara, Dante (Clonny Games) en Bardo Ellens, wat het een unieke ervaring maakt voor de gaming community.

Waarom je deze film niet mag missen

GAME ON is meer dan alleen een film; het is een viering van de gamingcultuur en het belang van het volgen van je passie. Het is ook de eerste Nederlandse film die zich volledig richt op de wereld van gaming. Met een speelduur van 85 minuten en een classificatie voor alle leeftijden, is deze film perfect voor een breed publiek.

Jouw Gedachten?

Wat denken jullie, GameNerds? Zal GAME ON de harten van de Nederlandse en Belgische gaming- en filmfans veroveren? Gaan jullie naar de bioscoop voor deze primeur? Laat het ons weten in de comments!

Blijf GameNerds.nl volgen voor de laatste updates over GAME ON en alle andere gaming nieuwtjes. Tot in de bioscoop!

>
MENU