GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Free To Play Weekend voor de Multiplayer van Modern Warfare

Activision heeft aangekondigd dat de multiplayer van Call Of Duty: Modern Warfare o het hele weekend gratis beschikbaar zal zijn op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Vanavond (vrijdag 24 april) om 19.00 uur begint het gratis weekend en eindigd op maandag 27 april om 19.00 uur. Dit is een mooi moment voor alle spelers die alleen Warzone hebben gedownload om een aantal wapens flink te levelen om die vervolgens te gebruiken in de Battle Royale-modus. Voor iedereen die wel de game in bezit heeft is het natuurlijk altijd lekker om wat noobs af te knallen om je K/D ratio omhoog te krikken ;)

Er is een speciale playlist dit weekend beschikbaar in Warzone met 5 maps zo dat iedereen die Warzone bezit, de mjltiplayer kan spelen en uitproberen. Deze afspeellijst is ook voor iedereen beschikbaar in standaard multiplayer.

“Now’s your chance to get to know Modern Warfare Multiplayer combat in two concentrated, visually stunning settings. You’ll be able to experience 6v6 and 10v10 gameplay with Modern Warfare and free-to-play Warzone players alike. And, you’ll get a deeper knowledge of the weapons and equipment you’ve encountered in Warzone”

>
MENU