GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Releasedatum Football Manager 2019 bekend gemaakt

Terwijl fans niet kunnen wachten tot het nieuwe voetbalseizoen begint, kondigen Sports Interactive en SEGA aan dat beginnende managers hun team naar de top van de divisie kunnen leiden in Football Manager 2019. De game verschijnt op vrijdag 2 november.

Football Manager 2019 neemt afscheid van de iconische ‘Manager Man’ die sinds FM 2005 op de cover van elk Football Manager-spel heeft gestaan. In plaats daarvan toont de cover het veld door het oog van de manager, die ziet hoe de spelers de tunnel in lopen, voorafgaand aan een grote wedstrijd. Met vernieuwde logo’s, veel nieuwe en verbeterde functies en het debuut van de DFL Bundesliga-licentie in deze serie, wordt Football Manager 2019 realistischer dan ooit tevoren. Bekijk deze exclusieve trailer voor een eerste blik op de nieuwe look.

Spelers die de game vooraf aanschaffen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel, kunnen hun loopbaan als manager vroegtijdig beginnen met een volledig speelbare beta-versie, die ongeveer twee weken voor de officiële lancering beschikbaar zal zijn (één speler-carrières die zijn begonnen in de beta kunnen worden overgedragen naar het volledige spel).

De eerste details over de belangrijkste functies in Football Manager 2019 worden eind september bekendgemaakt.

>
MENU