GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Fire Emblem: Three Houses toont nieuwe trailer en veel gameplay

Tijdens de Nintendo Direct op de E3 heeft Nintendo een nieuwe trailer van Fire Emblem: Three Houses gedropt alsof het niets is. Samen met een gameplay reveal weten ze menig Fire Emblem fan lekker te maken en voor te bereiden op een oorlog die om de hoek schuilt.
Vanaf 26 Juli is dit exclusief speelbaar op de Nintendo Switch.

Een oorlog ligt om de hoek in de wereld van Fódlan, en jij als professor van de grootste Officers Academy zit er midden in. De Officers Academy bevind zich aan de grens van 3 regio’s. Elk van deze regio heeft zijn eigen leider en ‘houses’ .
-The Black Eagles
-The Blue Lions
-The Golden Dear

Jij als professor krijgt de keuze om één van deze huizen onder je hoede te nemen, en de studenten hiervan op te leiden. Elk huis heeft zo zijn sterke en zwakke punten. De overige huizen zal je tegenkomen op het slagveld maar als bittere vijand.

Hoe het zover heeft kunnen komen dat een gebied dat altijd in vrede samen heeft geleefd, na 5 jaar in een grote oorlog verstrikt is geraakt zal je uiteraard zelf achter moeten komen. 1 ding is zeker, wat er ook voor heeft gezorgd is niet van deze wereld.

Fire Emblem: Three Houses houdt eer aan de bekende Fire Emblem formule. Gebruikers zullen zich thuis voelen in de tactische turn based RPG elementen die worden aangeboden. Gezien het wel een nieuwe installatie is zullen er uiteraard ook nieuwe snufjes worden aangeboden. Zo kan je de rol van professor letterlijk uitvoeren. Geef je les aan je studenten om zo skillsets te verbeteren. Je kan vrij door de school rondlopen om al je studenten aan te spreken en er een band mee te creëren. De professor die veel tijd en aandacht aan zijn studenten spendeerd, zal het resultaat merken op het slagveld.

>
MENU