FIFA Ultimate Team is jarig: Gratis packs, Twitch Drops en meer

img
mrt
22

FIFA Ultimate Team is jarig vandaag! De populaire modus van EA SPORTS is 10 jaar geworden en wie jarig is die trakteert! Als dank aan de community zal een reeks beloningen worden verdeeld op basis van het aantal dagen dat je dit jaar FUT 19 hebt gespeeld. Zijn er speciale SBC’s tijdens FUT-verjaardagen, verschillende streamers met Twitch drops en meer! 

FUT Birthday Squad

Dertig FUT Birthday-spelers krijgen een gewijzigde positie. Het zijn spelers die vroeger al eens op die positie hebben gespeeld, of misschien zijn hun FUT-statistieken beter geschikt voor een andere positie. Positie is niet de enige verandering, ze krijgen ook aanzienlijke stijgingspercentages die overeenkomen met hun nieuwe positie. 21 FUT-verjaardagsspelers worden vrijgegeven in de pool met pakketten, terwijl de rest beschikbaar zal zijn via SBC’s en doelstellingen.

FUT Anniversary Players

Tien jaar FUT heeft meer dan een paar gedenkwaardige spelers voortgebracht waarvan de in-game-prestaties hen een speciale status in de community hebben opgeleverd. Zeven van deze “FUT-favorieten” worden gedurende het hele evenement vrijgegeven als zowel SBC’s als Objectieven, met een Flashback-, Premium SBC- of FUT Birthday-itemtype

SBCs & Objectives

In totaal zijn 21 spelers beschikbaar via SBC’s tijdens FUT-verjaardagen, waaronder 10 Prime ICON Moments, 5 FUT Birthday-spelers en 6-jarige spelers. Met Themed Objectives zijn er nog 6 extra spelers beschikbaar waaronder 4 verjaardags- en 2-jarig spelers. Je krijgt ook dagelijkse Puzzle SBC’s plus een selectie Upgrade SBC’s tijdens het evenement.

Twitch Drops

Vier de FUT-verjaardag met een aantal van de beste FIFA Twitch-streams om beloningen te ontvangen! Kijk op vrijdag 22 maart naar Castro_1021, Bateson87, AA9Skillz, ProownezHD of Bruce Grannec op Twitch tussen 19:00 en 23:00 en zorg ervoor dat je je Twitch-account koppelt aan je EA-account om in aanmerking te komen. Beloningen zijn FUT Birthday-spelers, Prime ICON Moments en packs. Wil je weten hoe je je Twitch-account koppelt aan je EA-account? Klik dan hier voor instructies.

Engagement Reward

Als dank aan de community zal een reeks beloningen worden verdeeld op basis van het aantal dagen dat je dit jaar FUT 19 hebt gespeeld.

Days PlayedReward
1 – 8Custom Kit
9 – 55Jumbo Premium Gold Pack + Custom Kit
56 – 115Prime Gold Players Pack + Custom Kit
116 – 162Rare Mega Pack + Custom Kit
163+Ultimate Pack + Custom Kit

Heb je nog wat nodig?

6
Comments

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SinanN....Robbie DetmersRikkert Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Sinan
Gast
Sinan

Hoelang moet je de stream kijken om de rewards te krijgen..?

N....
Gast
N....

Krijg je dat gewoon ook alleen als je een da account hebt en fifa online speelt

Rikkert
Gast
Rikkert

Hoelaat begint fut birthday op vrijdag?

Heb je nog wat nodig?