GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA-servers gaan tijdelijk offline voor onderhoud op 26 juli

Het is tijd om even een pauze in te lassen van je virtuele voetbalcarrière! In een recente aankondiging heeft EA SPORTS bekendgemaakt dat er op 26 juli onderhoudswerkzaamheden zijn gepland aan de servers van FIFA. De werkzaamheden zijn van invloed op FIFA 18 tot en met FIFA 23 op alle platforms en vinden plaats van 6:00 uur tot 14:00 uur, Amsterdamse tijd.

Gedurende deze periode kan er een tijdelijke onderbreking van de online diensten zijn. Spelers kunnen problemen ondervinden bij het opzetten van nieuwe wedstrijden 30 minuten voorafgaand aan de onderhoudsperiode. Ook kan het zijn dat spelers worden losgekoppeld of geen toegang hebben tot online diensten.

Deze geplande onderhoudswerkzaamheden zijn bedoeld om de spelervaring en de stabiliteit van de online diensten te verbeteren. EA SPORTS adviseert spelers om hun voortgang op te slaan voordat het onderhoud begint, om zo mogelijk verlies van gegevens te voorkomen.

EA SPORTS bedankt alle spelers voor hun begrip en geduld tijdens deze onderhoudsperiode. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, kunnen spelers weer genieten van een betere en stabielere game-ervaring. Hou je klaar om weer het veld op te gaan zodra het onderhoud is voltooid!

>
MENU