GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

FIFA 23 hypermotion 2: meer animaties dan ooit tevoren

Maak kennis met FIFA 23 Hypermotion 2! In FIFA 23 wordt Hypermotion 2 een stuk uitgebreider met meer animaties dan ooit tevoren. Hierdoor krijg je nog meer controle over de spelers en moet de game een stuk realistischer ogen.

In FIFA 22 werd Hypermotion geintroduceert, een nieuwe technologie waarbij de animaties van spelers zijn geanalyseerd en in de game zijn verwerkt wat resulteerde in meer dan honderden nieuwe animaties! Jammer genoeg werd Hypermotion alleen gebruikt in de versies op PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar dit jaar kunnen pc-gamers ook genieten van de hypermotion 2.

Verbeteringen van de next-gen FIFA HyperMotion-gameplaytechnologie met twee keer zo veel motion capture uit een echte wedstrijd brengen FIFA 23 tot meer dan 6000 levensechte voetbalanimaties die elke keer als je het veld opstapt in FIFA 23 realisme opleveren. Op 27 juli krijgen we meer te zien van FIFA 23 hypermotion 2 en gaat EA SPORTS ons wat meer vertellen en laten zien. Wat wij wel al weten is dat de vrije trappen, penalty’s en corners op de schop gaan. Je hebt nu veel meer controle over hoe je de bal wil raken en wat voor curve je aan de bal wil geven.

FIFA 23 komt op 30 september naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Google Stadia. Op de Nintendo Switch verschijnt een Legacy Edition met minimale aanpassingen.

 

hypermotion 2 in actie

>
MENU