GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 22 krijgt een nieuw ontworpen keepersysteem

EA SPORTS heeft bekend gemaakt dat ze een nieuw keepersysteem hebben gemaakt voor FIFA 22. De keepers waren namelijk toch wel een doorn in het oog, met hele vage momenten dat vaak weer frustraties opleverde. Hopelijk gaat daar met de nieuwe FIFA eindelijk verandering in komen.

Een gloednieuw keepersysteem zorgt voor een nieuw niveau van intelligentie in de laatste verdedigingslinie en ontgrendelt betrouwbaarder tegenhouden van schoten en slimmere beslissingen tussen de palen. De positionele persoonlijkheid van de keeper kopieert de verschillende stijlen van keepers in de game, van keepers met razendsnelle reflexen tot schotenstoppers van wereldklasse.

Ben je nieuwsgierig naar de eerste gameplaybeelden van FIFA 22 en wil je meer te weten komen over de HyperMotion technology? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want vanavond om klokslag 19:00 gaat EA SPORTS hierover meer vertellen en laten zien.

FIFA 22 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2021 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via OriginĀ  en Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One. De FIFA 22 Legacy Edition zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

>
MENU