GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 22 introduceert Hypermotiontechnology voor PS5, Xbox Series X en Stadia

EA SPORTS heeft de eerste beelden laten zien van FIFA 22. In de nieuwe FIFA-game wordt gebruik gemaakt van Hypermotion technology dat alleen beschikbaar is op de next-gen consoles (current-gen, old-gen, who cares) en Stadia. FIFA 22 zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op 1 Oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin en Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One.

HyperMotion technology maakt de integratie mogelijk van de allereerste motion capture van 22 professionele voetballers die op hoge intensiteit spelen. Daarnaast leert EA’s eigen machine learning algorithm van meer dan 8,7 miljoen frames van hoogstaande match capture, waardoor het nieuwe animaties in real time schrijft, waardoor het organische voetbalbewegingen creëert in verschillende interacties op het veld. Of het nu gaat om een schot, pass of voorzet, HyperMotion transformeert hoe spelers bewegen met en zonder bal.

“FIFA 22 biedt miljoenen fans overal ter wereld de kans om op een ongeëvenaarde manier interactie te hebben met de sport waar ze van houden,” zei Nick Wlodyka, GM EA SPORTS FIFA. “Elke speler ervaart FIFA op zijn eigen manier, maar de gameplay op het veld is een constante factor voor iedereen, dus zijn we zeer verheugd dat we een nieuwe innovatie op dit gebied kunnen aanbieden. HyperMotion brengt dat naar een nog hoger niveau op next-gen consoles en Stadia en verandert volledig hoe de game aanvoelt”

FIFA 22 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2021 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin  en Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One. De FIFA 22 Legacy Edition zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

>
MENU