GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

FIFA 21: Team of the Year releasedatum

Het is bijna de tijd van het jaar dat de FIFA 21 TOTY-selectie bekend wordt gemaakt! Welke spelers worden geselecteerd voor de FIFA 21 TOTY-selectie en wanneer zijn ze beschikbaar in pakketten?

Het grootste evenement van de FIFA-gamekalender is bijna aangebroken, aangezien het FIFA 21 Team van het jaar in januari arriveert. De afgelopen twee jaar begon het TOTY-evenement begin januari. De beste spelers ter wereld worden doordeweeks in pakketten uitgebracht tijdens het Team of the Year-evenement, waarbij gamers graag de beste spelers in de game in handen willen krijgen.

Sommige van deze spelers zullen enorme algemene scores hebben, wat betekent dat ze het hele seizoen de hoogst gewaardeerde spelers zullen zijn, terwijl anderen pas worden ingehaald als het Team of the Season bekend wordt gemaakt.

Het stemmen voor de FUT 21 TOTY sluit op 18 januari sluit en het TOTY-elftal zal later in januari bekend worden gemaakt. Afgaand op de vorige jaren beginnen TOTY-promo’s op een maandag, waarbij de winnende spelers van de community-stemming gedurende de week worden onthuld. In FUT 20 begon de TOTY-promo op maandag 6 januari 2020. In FUT 19 begon de TOTY-promo op maandag 7 januari 2019. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat de FUT 21 TOTY-promo vanaf vrijdag 22 januari 2021 spelers in pakketten vrijgeeft.

Er komt een waanzinnige FIFA-week aan en je wilt natuurlijk de beste pakketten uit de FUT-winkel om die begeerde spelers te krijgen! Als het Team van het jaar-evenement begint, zorg dan dat je genoeg FIFA-punten hebt om goed te scoren. Bij Startselect.com de officiële partner van FIFA, scoor je razendsnel je FIFA-punten en ze staan ​​direct op je account. Zo mis je geen enkele Lightning Run!

  • Keanu schreef:

    Keanuu

  • >
    MENU