GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 21 Team Of The Year begint op 22 januari om 19:00

Ja lieve jongens en meisjes, het wachten is bijna voorbij! FIFA 21 TOTY gaat vanavond om 19:00 van start. EA SPORTS heeft officieel bevestigt dat het langverwachte FIFA 21-promoteam wordt onthuld. Eén speler is ook al bevestigd, namelijk Kevin De Bruyne van Manchester City.

De iconische FIFA-promo is er bijna, met de beste kaarten die Ultimate Team te bieden heeft. Deze TOTY-kaarten zijn altijd de meest gewilde kaarten van het jaar en veroorzaken vaak een enorme marktcrash wanneer ze worden uitgebracht. Dus dat is weer een mooi moment om andere spelers goedkoop binnen te halen.

”The final Team of the Year XI will be announced on January 22, when special TOTY player items featuring some of the highest ratings of the season will be released in FUT 21 to celebrate each player’s incredible performances over the course of a year like no other”

Normaal gesproken wordt het FIFA 21 TOTY-team in delen uitgebracht. Eerst de aanvallers, dan de middenvelders, vervolgens de verdedigers en als laatste de keepers. Het kan zijn dat EA SPORTS het dit jaar in 1x gaat uitbrengen, maar dat is nog even afwachten.

Er komt een waanzinnige FIFA-week aan en je wilt natuurlijk de beste pakketten uit de FUT-winkel om die begeerde spelers te krijgen! Als het Team van het jaar-evenement begint, zorg dan dat je genoeg FIFA-punten hebt om goed te scoren. Bij Startselect.com de officiële partner van FIFA, scoor je razendsnel je FIFA-punten en ze staan ​​direct op je account. Zo mis je geen enkele Lightning Run!

  • Nino schreef:

    Tijdig-putter

  • >
    MENU