GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 21 releasedatum wordt niet uitgesteld ondanks het coronavirus

De FIFA 21 releasedatum wordt niet uitgesteld ondanks het coronavirus! EA SPORTS heeft stilletjes groot nieuws aangekondigd dat FIFA-fans over de hele wereld heel blij gaat kunnen maken. De game ontwikkelaar bevestigt dat ze verwachten dat FIFA 21 volgens planning een lanceringsdatum voor 2020 heeft, ondanks speculatie over mogelijke vertragingen door het coronavirus.

EA heeft hun meest recente financiële rapport uitgebracht, waarin in detail wordt ingegaan op de impact van coronavirus, updates voor huidige games en de releases die voor later dit jaar zijn gepland. In het rapport staat ook dat EA de lanceringsdatum van FIFA 21 heeft bevestigd in het derde kwartaal van 2020.

Wij durven te wedden dat FIFA 21 in september wordt gelanceerd, zoals in voorgaande jaren is gebeurd. Wij denken dat de lanceringsdatum van FIFA 21 op dinsdag 29 september is voor de huidige consoles. Uiteraard verschijnt de game ook voor PlayStation 5 en Xbox Series X aan het einde van dit jaar. Naar verwachting gaat de footie een launch game worden voor de next-gen consoles.

“FIFA is one of the biggest and most engaging entertainment franchises in the world. With approximately 100 million players engaging globally in our FIFA franchise, more than 25 million unique players have joined FIFA 20 so far, with VOLTA opening up an entirely new dimension to the game, and FIFA Ultimate Team continuing to grow as the most popular mode”

Op vrijdag 12 juni om 01:00 uur Nederlandse tijd, worden de eerste beelden van FIFA 21 getoond tijdens EA Play Live. Tijdens het digitale event van dit jaar laten ze de nieuwste games zien door middel van een live-uitzending.

>
MENU