GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team Winter Upgrades

Het is weer de tijd van het jaar voor de FIFA 20 Ultimate Team Winter Upgrades! De winter transferperiode zit er bijna op en dat betekent dat EA SPORTS binnekort nieuwe FUT-kaartjes gaat uitbrengen van spelers bij hun nieuwe club, maar ook spelers die goed hebben gepresteerd in de eerste helft van het seizoen ontvangen upgrades ten opizchte van hun normale basiskaartbeoordelingen en -statistieken.

De FIFA 20 Winter Refresh zal naar verwachting op 14 februari 2020 in FIFA Ultimate Team verschijnen met nieuwe Ones to Watch-spelers, verbeterde beoordelingen voor meer dan 100 spelers, nieuwe spelers in League SBC-beloningen en dagelijkse en wekelijkse doelstellingen. De datum is een voorspelling en kan dus enigzins wat afwijken. Wij hadden namelijk ook voorspeld dat de FIFA 20 Future Stars half januari zouden worden uitgebracht, maar dat hadden we dus mooi even mis.

Ratings Refresh

Huidige FIFA 20-spelers die het afgelopen seizoen goed hebben gepresteerd krijgen een beoordelingsvernieuwing. Let wel op! Spelers in jouw FUT-elftal worden niet automatisch bijgwerkt en je moet de spelers met een nieuwe rating op de transfermarkt kopen, verdienen in SBC’s of simpelweg krijgen door het kopen van packs. Zorg er dus voor dat je op tijd wat spelers verkoopt nu ze nog wat opleveren. Niet alleen krijgen spelers een hogere rating, maar ze kunnen ook een upgrade krijgen naar 5 * skill moves of meer sterren voor hun chocolade been krijgen. Daarnaast worden er ook nieuwe spelers toegevoegd aan FUT, maar ook verwijderd aangezien er spelers zijn overgestapt van competities of clubs die niet beschikbaar zijn in FIFA en sommige maken hun eerste optreden in de game.

Ones to Watch – Winter Edition

De beste en grootste transfers van de winter transferperiode worden extra uitgelicht en krijgen een dynamische Ones to Watch-kaart in FIFA 20 Ultimate Team. De Ones to Watch-items worden automatisch bijgewerkt wanneer de speler een in-form krijgt (Team van de week, Man van de wedstrijd). Ik verwacht dat er wel een aantal mooie OTW’s aankomen van bijvoorbeeld Eriksen en Steven Bergwijn.

 

Welke speler(s) verdienen volgens jullie een Winter Upgrade? Laat het ons weten in de comments!

>
MENU