GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team krijgt een nieuw ontworpen Selectiescherm

Het selectiescherm is misschien wel het scherm waar je het meest bezig bent bij het spelen van FIFA Ultimate Team. Chemistry checken met bepaalde spelers en posities, opstellingen vergelijken, aanvoerder kiezen, etc. etc. EA SPORTS vond het squad-scherm uit FIFA 19 iets te complex en heeft voor FIFA 20 Ultimate Team veel nieuwe en nuttige functies aan het team toegevoegd.

Een opnieuw ontworpen selectiescherm stelt spelers voor het eerst in staat om hun Actieve Selectie, de Transfermarkt en Clubcontent snel te bekijken vanaf één locatie. Door een speler in FUT 20 te selecteren, ga je rechtstreeks naar je club. Van daaruit kun je de resultaten verfijnen met een snelle druk op <△ / Y>.

Door op <L1 / LB> te drukken, navigeer je direct naar de transfermarkt die vooraf wordt gefilterd naar de positie die je zoekt, maar er wordt ook automatisch gezocht op de prijs die je kunt betalen. Waarbij je eerst altijd zelf een maximum prijs moest instellen, word de Nu-Kopen-prijs automatisch aangepast aan je huidige muntensaldo.

Voor iedereen die op zoek is naar de manager van het team, hij is niet verwijderd, maar is nu toegevoegd aan je subs en reserves.

Het actiemenu van de speler is ook volledig opnieuw ontworpen, nu druk je op <☐ / X> op een speler om een rond menu te openen met snelle opties om items toe te passen, player instructions kan geven of gewoon om een speler snel te verkopen. Geen gedoe meer met steeds door verschillende menu’s heen te gaan.

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

>
MENU