GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team bug bij packen TOTSSF-spelers

Een nieuwe dag betekend tegenwoordig ook een nieuw probleem voor FIFA 20 Ultimate Team. De afgelopen weken zijn de Team Of The Season So Far-spelers uitgebracht van verschillende competities, maar nu blijkt dat spelers de onjuiste versies van Tevez en Salvio hebben ontvangen.

Vorige maand was er ook al een bug bij de Player Picks van de FUT Weekend League. Hierdoor werden de verkeerde spelers getoond die je hoorde te krijgen. Dit probleem was voor spelers die Gold 2 en hoger hebben gehaald met FUT Champions, maar is inmiddels opgelost.

Nu is er dus een nieuwe bug, want sommige spelers hebben gemeld dat ze tijdens TOTSSF onjuiste versies van Tevez en Salvio hebben ontvangen. Gelukkig gaat EA SPORTS dit probleem asap oplossen zodat je alsnog die felbegeerde TOTSSF Tevez en/of Salvio krijgt.

‘We are aware that some players have reported receiving incorrect versions of Tevez and Salvio during TOTSSF, and we are investigating. More updates to follow as we get them”

Op de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld van de verkeerde Tevez die sommige spelers hebben gekregen in plaats van een TOTSSF-versie. Verkoop de speler niet, maar laat de speler in je club staan totdat EA met een oplossing komt!

 

>
MENU