GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 krijgt een in-game button overlay

Eind december beloofde EA SPORTS dat ze druk bezig zijn om de connectiviteit en de gameplay responsiveness in FIFA 20 te verbeteren. Na twee maanden krijgen we eindelijk een kleine update over de stand van zaken.

Momenteel zijn de mannen van EA SPORTS bezig met het testen van kleine wijzigingen in de backend met betrekking tot de reactietijd van knoppen, die ze nodig hebben om de impact in de praktijk te meten. In de komende weken wordt er een in-game knop-overlay toegevoegd voor een select aantal spelers (lees esporters en influencers) waarmee ze samenwerken.

Met deze knop-overlay willen ze spelers hun invoer in realtime laten zien, maar ook de impact die de verbinding met het datacenter op die invoer heeft. Dit helpt EA SPORTS ook om wedstrijden efficiënter te analyseren, omdat ze clips kunnen krijgen van spelers die hun ervaring en input delen.

“When we make any online change or update, it affects millions of people, each with unique playing conditions. This is why we’ve started implementing live studies alongside our existing internal testing, whenever we investigate a potential change related to connectivity”

>
MENU