FIFA 20 Global Series – Kijk mee via Twitch en maak kans op beloningen

img
jan
16

De FIFA Global Series gaan op vrijdag 17 januari van start en EA SPORTS wilt dat jij je favoriete team aanmoedigt door te te kijken via Twitch. Door naar dit eports-toernooi te kijken kun je namelijk beloningen in het spel te verdienen zoals coins, packs en meer!

Momenteel kun je een gratis pakket claimen met 21 Special Edition FIFA Global Series-teneus en daarmee vertegenwoordig je je favoriete esports-club in FIFA 20. Jeweetzelluf! Koppel je EA en Twitch-account en kijk op 17, 18 of 19 januari om 19:00 naar het FUT Champions Cup-evenement om meer beloningen in het spel te verdienen zoals coins, packs en meer!

Iedereen kan meedoen aan de FUT Champions, mits je daarvoor de juiste skills hebt. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je Elite 1-rang zien te behalen door 27 overwinningen in een enkel weekend Weekend League te scoren en zo een FUT Champions Geverifieerde speler te worden. FUT Champions Geverifieerde spelers kunnen uitgenodigd worden om in online kwalificatiewedstrijden voor FUT Champions Cups te spelen en in aanmerking te komen voor Global Series-punten.

Spelers kunnen geverifieerd worden door tot en met 4 februari 2020 Weekend Leagues te spelen.

Welke game speel jij het liefst?

View Results

Laden ... Laden ...

Heb je nog wat nodig?

GamesGames

Bol 10-daagse 2020Bol 10-daagse 2020

Voor de grappigste video's en het laatste gamenieuws over FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, en Battlefield V
Volg ons op facebook