GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

FIFA 19 toont kansberekening bij Pack Opening in Ultimate Team

Vanaf de lancering begint FIFA 19 met het weergeven van ‘Pack Probabilities’, die een kansberekening laten zien van wat je krijgt in elk pakket in FUT 19. De kansen op een bepaalde speler of item worden berekend door de opening van een zeer groot aantal pakketten te simuleren.

Onder elk pakket dat te koop is staat er een melding met ‘Show Pack Probabilities’. Omdat er duizenden spelersitems zijn in FUT, worden ze gecategoriseerd op itemtype en rating. De percentages die je ziet zijn de minimum kansen dat één of meer spelers in het beoordelingsbereik en de categorie worden vermeld. Als een categorie en beoordeling bijvoorbeeld een waarschijnlijkheid van 100% hebben, ontvang je gegarandeerd ten minste één item binnen die categorie.

Alle kanspercentages die je ziet, zijn pack-by-pack en zijn niet cumulatief. Dat betekent dat elke pakketopening een onafhankelijke gebeurtenis is; het openen van meerdere pakketten heeft geen invloed op de kans dat een item uit een specifieke categorie wordt toegekend. Bijvoorbeeld: Als je drie keer een muntje opgooit en elke keer kop krijgt, heb je nog steeds een kans van 50% om kop te krijgen als je de munt weer omdraait.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

  • lkk schreef:

    huhg

  • lkk schreef:

    huhg

  • >
    MENU