GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 19 Tutorial: Wordt een meester in het Getimed Afmaken – Tips & Tricks

Een van de nieuwe gameplay-toevoegingen in FIFA 19 is getimed afmaken. Zoals de naam aangeeft, is timing zeer belangrijk in deze functie, omdat je hiermee met schieten een extra kans op beloning krijgt. Getimed Afmaken is natuurlijk een heerlijk voordeel, mits je de skill volledig onder controle hebt!

Gelukkig veranderen de basishandelingen om te schieten niet, maar als je je schoten potentieel onhoudbaar wilt maken met deze boost voor nauwkeurigheid en kracht, hoef je niets anders te doen dan een tweede keer op ‘schieten’ te drukken. Oefen op je timing met alle typen schoten, zodat je het goed onder de knie krijgt en je FIFA-spel naar het volgende niveau brengt.

Bekijk de onderstaande video voor een simpel trucje om meer tijd te krijgen voor een getimed schot. In de video zie je het Getimed Afmaken-balkje. Dit handige balkje kun je aanzetten door tijdens een wedstrijd op start te drukken en dan naar TRAINER-settings te gaan.

Bekijk hier de volgende video voor een paar simpele, maar uiterst handige FIFA 19 Ultimate Team Beginner Tips. Gratis packs en simpel FUT COINS verdienen is altijd lekker!

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

>
MENU