GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC

FIFA 19 – Achter de muziek: De remix van het Champions League-lied

In een FIFA-game zitten elk jaar van die heerlijke liedjes die je het hele jaar door, soms zelfs langer, opeens uit het niets begint te zingen of te neuriën. Aangezien de Champions League nu onderdeel is van FIFA 19, besloot EA SPORTS dat er ook een speciale remix moest komen van het beroemde lied van het toernooi.

EA SPORTS heeft hulp ingeroepen van de Academy Award-winnende component Hans Zimmer (Rain Man, Lion King) om een remix te maken dat de grandeur uitstraalt van de Champions League en alles wat het aan FIFA 19 toevoegt.

“Fans van over de hele wereld kennen dit lied, het heeft een iconische uitstraling,” aldus Zimmer.Als de Champions League-wedstrijden beginnen, staat de wereld ineens stil. Al het andere wordt bijzaak, iedereen is met voetbal bezig. Het maakt niet uit welk team je steunt, er is bij dit onderwerp iets dat iedereen verbindt.” 

FIFA 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-Order FIFA 19 voor exclusieve bonussen in Ultimate Team en drie dagen eerder toegang met de Ultimate en Champions Edition.

>
MENU