GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 17 – FOOTBALL HAS CHANGED – Reveal Trailer

EA SPORTS heeft bekend gemaakt dat FIFA 17 gaat draaien op de Frostbite-engine, dat is dezelfde engine die wordt gebruikt bij games zoals bijvoorbeeld Battlefield, Star Wars: Battlefront en Need for Speed. Ook is de reveal trailer van FIFA 17 vandaag uitgebracht.

Er waren al wat geruchten over dat FIFA zou overstappen op een andere engine, maar dat is dus nu officieel bevestigd door EA Sports. De Frostbite-engine heeft al laten zien wat het allemaal in huis heeft als je kijkt naar de prachtige graphics van Star Wars: Battlefront en Need for Speed om er even een paar te noemen.

“Frostbite opent een heel nieuwe wereld aan mogelijkheden voor de FIFA-franchise en de fans,” aldus David Rutter, VP en Executive Producer. “We zijn nog nooit zo verheugd geweest als we vandaag zijn over de toekomst van het voetbal en de ervaringen die we gaan aanbieden in FIFA 17.”

 

Met FIFA 17 hebben ook vier profvoetballers meegewerkt hebben aan de vernieuwing van de actie op het veld. Niemand minder dan James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borrusia Dortmund. De mannen hebben met EA SPORTS samengewerkt om de vernieuwing qua gameplay tot stand te brengen, maar daarover meer op 12 juni om 22.00!

Voor meer info check je www.easports.com

>
MENU