GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 17 al een week voor de release speelbaar

EA SPORTS heeft vandaag bekendgemaakt dat het, in samenwerking met Microsoft en bol.com, een uniek elfdaags launch event organiseert in de Kalverstraat te Amsterdam, onder de naam FIFA 17 Xperience. 

Van 22 september tot en met 2 oktober zal de Store for Brands op de Kalverstraat 101 in Amsterdam omgetoverd worden tot een walhalla voor alle FIFA-fans. Met een nagemaakte spelerstunnel, kleedkamer en een voetbaltribune gebaseerd op ‘The Journey’, de nieuwe verhaallijn uit FIFA 17.

Px187NDQxNzgzMy0wLTE4MjI1ODAxNzY=

Naast de game die je uiteraard kunt spelen, zijn er ook livestreams, meet and greets, toernooien en FIFA 17-masterclasses. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de voetbaltribunes waar ze kunnen kijken naar FIFA 17-wedstrijden tussen voetballers, BN’ers en vloggers.

FIFA 17 ligt vanaf donderdag 29 september officieel in de Europese winkels, maar is dus al een week voor release speelbaar in de FIFA 17 Xperience op de nieuwe Xbox One S-console!

Vanaf 22 september is ook de Xbox One S FIFA 17-bundel verkrijgbaar, waarop FIFA 17 al zeven dagen voor de release van de game speelbaar is.

>
MENU